Chorale Concert Tour
starring Madeline Bell


Vanaf 4 november 2010 gaat de “Chorale Concert Tour” starring Madeline Bell door Friesland. De bijzondere combinatie van zang, muziek en een koor zal in 9 kerken te bewonderen zijn. De wereldberoemde zangeres Madeline Bell zal begeleid worden door een aantal topmusici en in elke kerk door een koor uit de betreffende plaats. Musical director Dolf de Vries zal van achter de vleugel de concerten leiden.

 

Dolf de Vries heeft met Madeline Bell veelvuldig concerten gedaan tijdens gala's, in theaters en concertzalen en op radio & TV. De chemie tussen Dolf en Madeline tijdens deze concerten en de mooie herinneringen aan “The New London Chorale” o.l.v. Tom Parker hebben producent Dolf de Vries Musics uit Uitwellingerga geïnspireerd de “Chorale Concert Tour” op te zetten in samenwerking met de Friese koorspecialist Jan Brens. Madeline Bell en Vicki Brown waren de grote sterren in o.a. “The Young Messiah” en “The Young Verdi”.

 

Dolf de Vries: “met The New London Chorale bereikte Tom Parker een breed publiek door klassieke muziek te vertolken in een eigentijdse concertvorm. We merken als professioneel muziekbedrijf een hernieuwde belangstelling bij het publiek voor een dergelijke concertvorm.”

 

De concerten hebben een tijdsduur van ca. 75 minuten zonder pauze en vinden plaats in grote sfeervolle kerken. De rol van de plaatselijke koren met hun eigen aanhang versterken het “together gevoel”. Meestal is het schemerend of donker buiten en is het binnen gezellig in een prachtige ambiance.

 

De Chorale Concert Tour starring Madeline Bell zal niet religieus van aard zijn. Mensen met en zonder kerkelijke achtergrond zullen zich aangesproken voelen. De bezoekers van de concerten worden verwacht uit verschillende generaties.

Kaarten: Voorverkoop € 22,50 en aan de zaal op de avond zelf € 27,50

> > terug naar de homepage   van Dolf de Vries Musics